Danas krajiska ljepotica zivi dvostrukim zivotom. Banjaluka zivi i u srcima nas bivsih Banjalucana. U toj nasoj Banjaluci i dalje je na razglednicama vitki minaret Ferhadije, sahat kula i dalje otkucava podne ...
Kako covjek da se sahrani ekoloski ispravno?
[www.bbc.co.uk]
Engleski.
I malo "propagande" kako Frida kaze.
[www.liveleak.com]
Ceski, ali dobro se razumije.
A bogami ni kanjadjani nisu htjeli da zaostanu:
[www.liveleak.com]
Prica o "Mom Albancu"
[www.jutarnji.hr]
"Moj Albanac" u Trpnju rece: vi sad sutite, ja cu naruciti sladoled. I misteriozno iz automata stize znacajno veci sladoled nego kad sam ga ja narucivao.
Poklanjam jedan od danas Behari za one slike iz reportaze.
Nema boljeg instrumenta od gitare. Osim MOZDA dvije gitare.
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]fficia
Evo jos jedan "biser", Draga Saveta (engleski)
[roflsaurus.com]
Hihihi, ovaj drugi je pravi biser. Nego, ja slusam li slusam a nikako da se zahvalim na prikacenoj muzici. Nista me ne baca u trans kao gitara ili dvije .
Sin je svirao "Pipeline" na gitari kada je imao 5 godina. Pravo nadaren... Koja su to ocekivanja bila, ali frajer udje u pubertet i odjednom mu vise to nije interesantno. Ode 10 godina privatnih lekcija u helac...
Yjees hvala za zadrskom, u stavri mi zastao dah u oku,a sto da se ceka do trece minute, jel da se provali da je narodnjak? Imam ovaj duet u studijskoj MP3ci a live je malo uzburkanije i grijeshno do zla boga, covjek nikad ne zavrshi krug skale, onaj drugi zabrlja melodiju pa opali kao frijazz a nije jer nije fri nego ozbiljno, a i ne razumiju se bas najbolje a i nivo ovog srbina je mnogo visiiii, makedonac je na crkus nivou "tek" veliki akrobata , draazi mi na elektriku kad drzi 1 ton, a HTV je previse populisticka tv za ovakvu produkciju dab ja to gledo vise od 53627 puta zaredeom, ono, face dece uglednikaa, maaa hvaaala josh jednom.
eo da malo skrenem i ja s puta ali u vezi teme uspesnij bosanaca u svetu :
Edited 1 times. Last edit at 06/28/07 08:52PM by stura.